Hoeveel geld staat er op mijn ov

Geplaatst op: 08.09.2019

Excuses voor het ongemak. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Inzien online is niet het meest actueel omdat reizen pas de volgende nacht verwerkt worden. Pijltje omlaag. De gebruikte url is dubbel. Was getekend, de Zwartrijder. Upload afbeelding.

Klantvriendelijk, maar dan voor de echte klanten. Ze hield de strijd met haar schoonmoeder niet vol. Afbeelding uploaden. Toegestane bestandstypes:. Onthoud mijn gegevens! Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Stel je vraag! Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.
  • Excuses voor het ongemak.
  • Bovendien moet, als u rood staat, het saldo worden aangevuld voor u weer in kunt checken. Meld je aan Heb je al een account?

OV-chipkaart kopen

Annswers 15 november Afbeelding toevoegen. Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders. Klantvriendelijk, maar dan voor de echte klanten. Onthoud mijn gegevens. Omdat het saldo op een OV-chipkaart maximaal 4 euro negatief mag worden, is een saldo van 23 cent dan voldoende om in te kunnen checken.

Begin laag met vijf, handhaving en een grote pakkans. Ik spreek echter niet namens de NS Klantenserivce.

Meld je aan Heb je al een account. NS: Verander het beleid en ga over tot controle, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Sorry, je kan altijd ergens vlakbij weer bijladen hoeveel geld staat er op mijn ov je niet genoeg hebt. Onthoud mijn gegevens.

Bevestigen

Maak een profiel aan! Tja en als je alleen wat hoeft af te geven kan je gelijk weer terug : maar inderdaad niet helemaal duidelijk en ook overheen gelezen aangezien het helemaal achteraan stond. Zij worden door ons op de hoogte gesteld als er een storing is op de ov-chipkaarten zelf.

Heb je al een account. E-mail ontvanger. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Je betaalt: ritprijs + basistarief

Ik spreek echter niet namens de NS Klantenserivce. Dat meldt de rechtbank in het Duitse Kleve. Was getekend, de Zwartrijder.

Maar de storing is om ? Powered by inSided. Ik heb ook een anonieme kaart als ik jou was zou ik er gewoon 5 euro op laten zetten dan weet je zeker dat je genoeg hebt, als je met de trein gaat reizen moet je er geloof ik 30 euro op hebben staan.

Robyn Samsomhoeveel geld staat er op mijn ov, Gebruikersnaam of e-mail. Het is niet duidelijk of er ook problemen zijn met het inchecken op treinstations en in bussen! Toon en Verberg Laat zien. Annswers 15 november Wat je zou kunnen doen is naar de dichtstbijzijnde servicepunt supermarkt etc gaan waar een oplaadaparaat staat en daar je actuele saldo controleren.

Wat is het geheim van het populaire klimpara­dijs Monkey Town?

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Beste antwoord door Tochjo 24 februari , In ieder geval zo is het ook goed gekomen, hoop dat het lukt met de website : anders moet je maar een pb sturen met echt het start adres en het eind adres :. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. E-mail ontvanger. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.