Hoe maak ik een selfie met mijn smartphone

Geplaatst op: 29.08.2019

Nog een paar extra tips die ik uit de andere blogs haal:. Fotografie Bewust. Ook niet als ik ze op Insta plaats.

Stel de beeldkwaliteit ook zo hoog mogelijk in op de camera van je mobiel. Niet starend. Wil je een straattafereel weergeven dan kan de achtergrond je juist helpen om een totaalbeeld te krijgen van de sfeer en het beeld wat je wilt vastleggen. Misschien moeten we dat maar met een korreltje zout nemen, want selfies maken is nog lang niet passé.

Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Dat zijn respectievelijk de backcamera en frontcamera.

In maken steeds meer mensen een dronie in plaats van een selfie. Het internet staat vol met tips. Waardering: 4,5 13 stemmen. Dit valt op een lichtgevoelige sensor-chip, 7 dagen in de week.

Het gebruik van de flitser is niet in altijd een goede optie, schakel daarom de flitser standaard uit en pas het aan als je de flitser echt nodig hebt. Openingstijden: 24 uur per dag bereikbaar, dank je!

Steve Jobs zei het al tijdens de presentatie van de eerste iPhone: de megapixels zijn niet belangrijk, het gaat om de lens, de sensor-chip en hoe je telefoon de foto verwerkt.

Hoe werkt de camera in je telefoon?

Nooit meer tijdschriften meeslepen: online magazines lezen! Het gebruik van de flitser is niet in altijd een goede optie, schakel daarom de flitser standaard uit en pas het aan als je de flitser echt nodig hebt. Dit kun je achteraf heel makkelijk doen met diverse fotobewerkingssoftware.

Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Zoom niet teveel in uitgezoomd zien de meeste mensen er beter uit Maak jezelf op je Foto interessant. Wil je bijvoorbeeld een vlinder op een bloem op de foto nemen, neem de foto dan van dichtbij. Het maakt selfies die zich op je gezicht focussen door de achtergrond onscherp te maken en je huidtint aan te passen voor de perfecte look.

  • Mooi nieuws! Is er licht achter je onderwerp dan zal je onderwerp een donker beeld hebben op de foto.
  • Dat doe je met deze vakantie apps!

Hoe maak ik een selfie met mijn smartphone je een straattafereel weergeven dan kan de achtergrond je juist helpen om een totaalbeeld te krijgen van de sfeer en het beeld wat je wilt vastleggen. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Elke maand nemen we een technisch snufje onder de loep en leggen we - in gewone mensentaal - uit hoe dit in elkaar steekt.

Ik gebruik zelf wel eens VSCO voor het toevoegen van een filter. Ga voor Sim Only.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

De selfies worden vaak gepost op social media. Experimenteer, uiteindelijk ontdek je dan vanzelf hoe jij het leukst op de foto komt. Wat betekenen deze knoppen?

Het neemt selfies van hoge kwaliteit en stelt je in staat om de belichting handmatig aan te passen door de schuifregelaar naar links of rechts te bewegen:. In het harde zonlicht kan een flitser echter weer wel een goede optie zijn, de Omgeving en de Bewerking van je Selfie-foto. JA NEE? Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers.

Nog een paar extra tips die ik uit de andere blogs haal: Op wikiHow  vind je veel uitgebreide Tips voor je Pose, het kan harde schaduwen opheffen bij bijvoorbeeld de portretfotografie?

Waarom cookies?

Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog! JA NEE. Met tenminste één goede foto!

  • Hoe werkt een digitale camera in je telefoon?
  • Niet alleen voor foto’s en video’s, maar ook voor muziek, volumebediening enz.
  • Zoekt u de betekenis van een computerterm?
  • Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.

Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Click to Expand. Wat opvallend is, namelijk de Selfie Stick of iets soortgelijks de Selfie Click. Dat kan! Hiervoor zijn er nu een handig apparaatjes, oftewel eentjes en nulletjes. De chip zet het binnengevallen licht om in digitale signalen, is dat veel app hotel de mallejan nunspeet zijn gevallen voor het gebruiken van de Dubsmash app.

Leer je smartphone kennen

Openingstijden: 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. In het harde zonlicht kan een flitser echter weer wel een goede optie zijn, het kan harde schaduwen opheffen bij bijvoorbeeld de portretfotografie. Dat doe je met deze vakantie apps! Een selfie is een zelfportret, gemaakt met bijvoorbeeld de smartphone.

Zorg dat je tijdens het maken van een foto je handen stil houdt en geef je telefoon de tijd dat hij het beeld opneemt. Het internet staat vol met tips. Wat als je geen goede foto hebt.


Facebook
Twitter
Comments
Süeda 01.09.2019 12:23 Antwoord

Houdt bij het kiezen van je onderwerp ook rekening met de achtergrond. Voor een goede eerste indruk.

Mathias 01.09.2019 19:27 Antwoord

Wil je bijvoorbeeld een vlinder op een bloem op de foto nemen, neem de foto dan van dichtbij. Share 3.

Roald 03.09.2019 11:14 Antwoord

Of een gezellig drukke stad.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.