Hoe kan je zwanger raken door de pil heen

Geplaatst op: 13.09.2019

Zwanger worden      Ben ik zwanger? Waarom R. Direct inloggen.

Sandra , 32 Hooi, ik slik nu net een maand de pil en mijn vriend en ik hebben een week gewacht voor sex en daarna hebben we 2 keer sex gehad maar nu hoor ik ongestelt te worden en over 4 dagen weer met de pil te beginnen maar ik ben het nu nog niet is er kans dat ik zwanger ben?

Groetjes M. Ondertussen was ik ook een week misselijk geweest en telkens om 4u s nachts beginnen overgeven. Hoe groot is de kans dat ik zwanger kan raken groetjess S.

Ik weet nou niet of ik vanavond de pil moet innemen want wil snel zien wanneer ik ongesteld word. Afbeelding toevoegen.

Zou hier graag en antwoord op krijgen. Dan dus condoom gebruiken. Mijn ongesteld kwam twee dagen later dan normaal. Je kunt namelijk gewoon maandelijks blijven bloeden.

Onze favoriete bloggers Janneke Mama Onzeker - Schuldgevoelens bij full-time werkende mama.

Ik durf geen test te doen en ook niet naar de huisarts te gaan. Nu ben ik wel zwanger… Voorzichtig zijn dus!

Betrouwbaarheid

Elza , 57 Ik slik nu ongeveeer sinds 3 weken de pil en ben gewoon begonnen op de 1e dag van mijn menstruatie. Lees er alles over in dit artikel! Ik zit al 1jaar aan de pil, en ik ben elje keer best bang dat ik zwanger word. Tussen twee pillen mag niet meer dan 36 uur zitten. Later tot ontdekking gekomen. Maar als je de pil op de juiste manier slikt, heb je geen eisprong meer. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Ik heb soms een raar gevoel in mijn buik, en weet niet goed wat ik er mee aan moet? Zodra je met de tweede strip start, na deze periode van juist pilgebruik. We hebben altijd seks zonder condoom, is de pil betrouwbaar.

Er zijn verschillende symptomen om zwangerschap aan te herkennen. Doordat je zwanger bent komt er namelijk geen eitje vrij en wordt de bloeding niet veroorzaakt door je lichaam dat het niet bevruchtte eitje uitstoot. Mijn oudste was 6mnd toen ik voor de eerste keer ongesteld werd.

Britt Talk over de pil

Ik ben 15 en mijnvriend 21 en we zitten allebei niet te wachten op een zwangerschap. Iris , 6 Ik heb hetzelfde probleem als Dani. Dit sloeg in als een bom niet gepland maar super welkom.

En kan ik daar alleen achter komen door naar de dokter te gaan. Maar me vriend en ik hebben veilige seks, ik slik de pil en we doen ook met een condoom dus veiliger dan veilig kan niet lijkt mij. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter. Er treedt dan geen menstruatie op. Overtijd zijn: wat is het.

Vraag jij je af of je tijdens je ongesteldheid toch zwanger kunt worden? Het antwoord is: ja!

Meer lezen:. Dit kan één of twee dagen te laat zijn. Daarna kan je hem bij de apotheek halen.

  • Er zitten twee weken tussen de bevruchting en het moment dat je een zwangerschapstest kunt doen.
  • Daarom is alleen een condoom ook zo relatief onbetrouwbaar.
  • Ik heb geen pil meer, maar een spiraal.
  • Gebruik dan voor de zekerheid extra bescherming.

Charell84 Ik heb afgelopen woensdag seks gehad zonder condoom en hij is in mij gekomen. Jesse Hermsen51 Hallo ik heb al 8maanden met me vriend. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Zou hier graag en antwoord op krijgen. Groetjes Tamara. Wij besloten toch voor een baby. Type zoekwoorden.

Zwanger ondanks: de Glow app

Groetjes Anoniem , 40 Hallo, ik ben 17 jaar en slik nu 4 maanden de pil. Om de tijd te overbruggen hield ik mijn cyclus bij met de Glow app , die mij door een collega werd aangeraden die daar al twee jaar mee in de weer is. Mijn vraag is eigenlijk of ik nu zwanger kan geraken of gewoon een ontrekkingsbloeding ga krijgen zonder dat er sprake was van een eisprong.

Ongesteld en toch zwanger Op het moment dat je zwanger bent geraakt, kun je nog steeds ongesteld worden. Dit wordt gemeten over een jaar. De pil is een zeer betrouwbaar anticonceptiemiddel. Hoe zit dat!


Facebook
Twitter
Comments
Annelous 16.09.2019 19:27 Antwoord

Groetjes M. Angelique Berger , 68 Zowiezo moet je nooit 2 pillen tegelijk innemen!

Joy 13.09.2019 20:16 Antwoord

Tussen de vaak voorkomende bijwerkingen zit onder andere ook pijnlijke borsten.

Marick 15.09.2019 03:43 Antwoord

Deze superster komt op voor Meghan en Harry. Esther , 1 Ik slik de pil zoals het hoort, maar ben toch zwanger geworden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.