Hoe geluid opnemen met iphone

Geplaatst op: 12.08.2019

Met deze praktische app die helpt bij het opnemen van gesprekken met de iPhone, kunt u met uw dollar verder komen. Al uw memo's zijn beschikbaar op elk apparaat dat is ingelogd bij iCloud met dezelfde Apple ID.

De geavanceerde opnamefuncties gebruiken Je kunt een opname in delen maken door de opname te pauzeren en te hervatten.

Tik op de stopknop zodra je klaar bent met wat je wilt opnemen. Om het einde in te korten, sleept u de gele pijl naar rechts naar het punt waar u de memo wilt laten eindigen. En als je van plan bent om een privégesprek op te nemen is het wel zo verstandig om je gesprekspartner daarvan op de hoogte te brengen. Hiermee wordt in OneNote een nieuwe notitie gemaakt.

Tekenlimiet:

Gepost door: Koen Glazer Op naar Audiorecorder. Dit zijn de beste offline kaartenapps voor je iPhone, hoe geluid opnemen met iphone.

Je kunt tijdens het opnemen andere apps gebruiken, zoals beoordelingen en schermafbeeldingen. Tik op een app voor meer details, zolang die geen audio op je apparaat afspelen. Voicememo delen en exporteren Standaard worden alle opnames opgeslagen in iCloud?

  • Een gesproken memo verwijderen Tik of klik op de memo die u wilt verwijderen.
  • Op die plek zit de microfoon.

Dictafoon-app gebruiken

Open de Google Play Store en zoek op 'voice recorder'. Tik op Kort in om de bewerkt opname op te slaan. Tik op de invoerknop en schakel 'Noise Gate' in. Bij elke opname is te zien wanneer je deze gemaakt hebt en hoe lang de opname is. In het onderste deel van de opnamegrafiek verschijnen gele grepen met pijlen aan beide uiteinden van de memo.

Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken, hoe geluid opnemen met iphone. Gebruik een andere app om geluid op te nemen.

Gepost door: Koen Glazer Op naar Audiorecorder. Tijdens het opnemen in Dictafoon kun je naar het beginscherm gaan en een andere app openen. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren.

Aanverwante apps

Je kunt ook geluiden opnemen via een externe microfoon die is aangesloten op je apparaat. Publicatiedatum:   november 08, Gesproken memo opnemen met Dictafoon op iPhone en iPad Bij het opstarten van de Dictafoon-app zie je een witte interface met daarin je eerdere opnames. Om de opname te bewaren, tik je op 'Gereed'.

Tik op de regelaarsknop. Tik of klik op de memo die u wilt terugzetten, hoe geluid opnemen met iphone. Tik op de navigatieknop  in de regelbalk, tik je op  of druk je op de selectieknop van je headset? Tik op 'Kort in'.

Om de opname te starten, tik op de knop 'Geluiden' en tik vervolgens op het gewenste geluid. Er is een scala aan opname-apps beschikbaar?

Top 6 Beste Hulpmiddelen om Geluid Op te nemen met de iPhone

Op uw iPad of Mac selecteert u de memo en tikt u vervolgens op 'Wijzig'. Dictafoon-app gebruiken Op de iPhone vind je een voicememo-recorder, die in het Nederlands Dictafoon heet. Er is een scala aan opname-apps beschikbaar. De methoden voor stemopname zijn in overeenstemming met de technologische voortgang, in de loop der jaren erg veranderd.

Op een iPad of Mac selecteert u een memo en tikt u vervolgens op. Gebruik een andere app om geluid op te nemen! De toonsoort en toonladder voor Extreme Tuning instellen Met de populaire voorinstelling 'Extreme Tuning' wordt de toonhoogte van je stemopname aangepast aan de toonsoort en toonladder die voor je nummer zijn ingesteld. De gesproken memo wordt verplaatst naar de map 'Recent verwijderd'. Hiermee wordt in OneNote een nieuwe notitie gemaakt. Tik in het midden van de notitie en tik dan op de knop 'Geluid'.

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron, hoe geluid opnemen met iphone.

Waarom lid van de VVBAD worden?

Blader door de lijst met resultaten om een app te vinden die aan je behoeften voldoet. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen. Om de opname te starten, tik je op  of druk je op de selectieknop van je headset. Tik op een naam om de afspeelknoppen te openen.

Tik op de plusknop. Hiermee wordt in OneNote een nieuwe notitie gemaakt. Tik in het midden van de notitie en tik dan op de knop 'Geluid'.


Facebook
Twitter
Comments
Shaniqua 22.08.2019 11:06 Antwoord

Nadat u hiermee stem hebt opgenomen, kunt u hieraan ID3-tags en afbeeldingen toevoegen. Tik en sleep de selectiebalken om het deel van de opname dat je wilt verwijderen te markeren.

Bram 17.08.2019 20:06 Antwoord

Je iPhone begint direct via de microfoon geluid op te nemen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.