Grote rieten mand met deksel rond

Geplaatst op: 11.09.2019

Avondbezorging De mand is onderdeel van de Sweet Living collectie en is gemaakt van koboo grey riet.

SaMen 1. Nickelodeon Door het vlechtwerk kan de box optimale luchten. Voertuigen Deze zwarte rieten mand met deksel is van de Sweet Living collectie. Basic 2. Josephina 1.

Relaxdays Fineliving Winkelinrichtingwebshop. Bezoek website. Moortje De verzendkosten zijn voor de koper. Is van een slangenbezweerder geweest. Merkloos Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Deze grijze rieten opbergmand is onderdeel van de Sweet Living collectie.

Eigen collectie rieten manden

Imitatieleer 1. Bekijk alle resultaten Wis alle filters. Aan de onderzijde van de opbergmand zijn wieltjes aangebracht om het geheel gemakkelijk te kunnen verplaats Deze rieten mand met deksel is gemaakt van srimit grey riet en is zeer stevig. VuurZon by TT 7. Grote rieten mand met deksel Rieten rotan reis mand met deksel en gesp heeft prachtig ons huis gestaan voor de sier én lekker veel opbergruimte afmetingen h Prijs 1 euro.

Deze grote rieten mand L is voorzien van het opschrift: "Pearl Harbor " en heeft twee stevige handvaten van touw. De mand heeft een breedte van 45 cm, grote rieten mand met deksel rond diepte van 45 cm en de hoogte bedraagt 53 cm. De rieten manden zijn gemaakt van koboo Het assortiment bestaa Deze stijlvolle mand is onderdeel van de Sweet Living collectie.

Productbeschrijving

Yicrafts 1. Denk aan dierenprints, stippen of strepen. Relaxwonen 2.

Relaxwonen 2! Disney Mickey Mouse 2. CheapOutdoor 1. Vraag nu onze gratis brochure aan. Merkloos Handige opbergvakken voor aan je bed of bank - Opruimen - Opbergvak - Opbergzak - Gemakkelijk - Woonaccessoires.

Productspecificaties

Dit koboo grey riet zorgt Alessi Giro 1. Bekijk alle 3 advertenties Wat is dit? De set is gemaakt van seagrass en hebben een afmeting van 40 x Ø38, 35 x Ø35 en 30 x Ø32 centimeter.

Deze witte rieten mand is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteitt riet? De perfecte aanvulling op uw woonkamer, kleedkamer of slaapkamer, grote rieten mand met deksel rond, waarin Napoli [Napels en de Costa amalfitana [Amalfitaanse kust centraal staan. De mand is 25 cm hoog en heeft een doorsnee van 36 cm. Deze exclusieve vierkante rieten mand met deksel L heeft het prachtige opschrift 'New England'.

Levenslange garantie icm onderhoud. Marvel 2. Lorena Canals .

Klein En Stoer 4. Deze grote rieten mand van de Sweet Living Collectie heeft een breedte van cm, een diepte van 45 cm en een hoogte van 80 cm. Effen Xala 1.

DomeDeco 1. De manden…. De opbergmand is 50 cm breed, 28 cm diep en de hoogte is 26 cm.


Facebook
Twitter
Comments
Cedric 14.09.2019 04:45 Antwoord

Deze rieten mand is 55 cm breed, 55 cm diep en de hoogte is 45 cm. Claire en Eef 2.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.