Gegevens van android naar iphone

Geplaatst op: 16.09.2019

Voer hiervoor de volgende stappen uit:. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Op het Android-apparaat moet de app Stap over op iOS bijvoorbeeld altijd op het scherm blijven.

Wees als eerste op de hoogte van het laatste Apple nieuws en de beste aanbiedingen. Om dit te doen maak je een back-up en volg je de onderstaande stappen: Navigeer naar de 'Instellingen' van mijn Android telefoon en selecteer 'Google'. Als u op het Android-apparaat een andere app gebruikt of een telefoonoproep ontvangt alvorens de overdracht is voltooid, wordt het materiaal niet overgezet. Tik op AirDrop en geef aan dat je bestanden van Iedereen wilt ontvangen.

Back-up synchroniseren op je iPhone.

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Dit kan enkele minuten duren. De volledige overdracht kan even duren, afhankelijk van hoeveel materiaal u wilt overzetten. Voor dit voorbeeld is een Samsung toestel gebruikt. Volgende Continuteitscamera in macOS Mojave: zo werkt het.

De app is te vinden in de Google Play Store en vereist dat je minimaal Android 4. Kies voor 'Google' en log in zoals aangegeven. Je moet hiervoor wel opnieuw betalen, want er is geen mogelijkheid om betaalde apps gratis beschikbaar te stellen voor voormalige Android -gebruikers en andersom.
  • Vink de gegevens aan die je graag wil ophalen uit het account en kies 'Bewaar'. Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.
  • In onderstaande gids bespreken we het overstappen met behulp van de speciale app die Apple hiervoor heeft uitgebracht: Contacten van Android naar iPhone Voor de meeste Android-gebruikers zal gelden dat ze Google-diensten gebruiken.

Van Android naar iPhone overstappen

Zorg ervoor dat het nieuwe iOS-apparaat voldoende ruimte heeft voor het materiaal dat je wil verplaatsen inclusief voor de inhoud van de externe Micro SD-kaart. Klik dan hier. Schakel op het Android-apparaat de apps of instellingen uit die de wifiverbinding kunnen beïnvloeden, zoals de Sprint Connections Optimizer of de Smart Network Switch.

Stap 1: Voorbereiding Voordat je kunt beginnen moet je een aantal dingen controleren: Schakel Wi-Fi in op je Android-toestel. Ook heb je minimaal een iPhone 5 met iOS 9 of hoger nodig.

  • Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. Lees de algemene voorwaarden die verschijnen.
  • Dan zul je eerst al je foto's naar de app over moeten zetten op je Android toestel. Stap 1: Voorbereiding Voordat je kunt beginnen moet je een aantal dingen controleren:.

Ook worden automatisch alle gratis apps aan je nieuwe iTunes-account gekoppeld zodat je ze snel kunt downloaden. Overigens is WhatsApp overzetten van iPhone naar Android ook niet mogelijk op een officile manier?

Klik op Synchroniseer en na een paar minuten vind je alle nummers terug op je iPhone. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Hier tik je 'Nu back-up maken' aan en jouw toestel gaat de gegevens opslaan in mijn Google account, gegevens van android naar iphone.

Apps die niet in de Apple App Store staan, kunnen natuurlijk ook niet genstalleerd worden op je iPhone.

Tik op 'Zet gegevens over van Android'

Lees de algemene voorwaarden die verschijnen. Zet het schuifje om. Vergeet daarbij ook het geheugenkaartje niet. Heb je geen Mac?

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Lees meer over ons privacybeleid. Tik op AirDrop en geef aan dat je bestanden van Gegevens van android naar iphone wilt ontvangen. Dan stap je over op iOS, het besturingssysteem dat op de iPhone draait. De meest voor de hand liggende oplossing is je oude simkaart in je nieuwe telefoon stoppen, dus letterlijk je simkaart overzetten.

Foto’s van Android naar iPhone

Schakel op het Android-apparaat de mobiele dataverbinding uit. Kies 'Back-up en synchronisatie'. Van Android naar iOS overstappen: gebruik deze Apple-app Apple wil natuurlijk dolgraag dat eigenaren van een Android-smartphone  de overstap maken naar de iPhone. In dat geval kun je razendsnel alle contactinformatie verplaatsbaar maken via je Google-account:.

Tik vervolgens op het iOS-apparaat op Ga door en volg de stappen op het scherm om de configuratie van het apparaat te voltooien.

De app is te vinden in de Google Play Store en vereist dat je minimaal Android 4! Benodigdheden iOS 9 of hoger  iPhone 5 of hoger Android versie 4. English EN. Beste restaurants in ruurlo zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

Ga vervolgens op het iOS-apparaat naar de App Store en download de apps die je op gegevens van android naar iphone Android-apparaat had. Bekijk alles van Apple. Woont u in China, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, vasteland.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies, gegevens van android naar iphone.

Bepalen welke gegevens je wil synchroniseren

Kies de optie Verplaats gegevens vanaf Android. Selecteer op het Android-apparaat het materiaal dat u wilt overzetten en tik op 'Volgende'. Om dit te doen maak je een back-up en volg je de onderstaande stappen:. Heb je bovenstaande stappen gecontroleerd, dan kun je beginnen met het overzetten van je gegevens van Android naar iOS.

Met jouw account kan je: Reageren op reviews. Laat het ons weten. Daarbij worden ze gepload naar de online opslagruimte van Google.


Facebook
Twitter
Comments
Jérôme 20.09.2019 10:05 Antwoord

Bepalen welke gegevens je wil synchroniseren. Winkels Klantenservice.

Rayshree 20.09.2019 14:47 Antwoord

Die zetten we hieronder voor je op een rijtje:.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.