Elektrische apparaten weggooien groningen

Geplaatst op: 26.08.2019

Share Haal alles uit je afval! Je kunt een oud of kapot apparaat gratis inleveren bij de winkel als je een nieuw vergelijkbaar apparaat koopt. Lege glazen, flessen en potten waar geen statiegeld op zit, gooit u in de glasbak.

Overzicht partnergemeenten Inzicht in inzameling via milieustraat Ondersteuning social return Inzamelacties. Dan kunt u het ook naar een kringloopwinkel brengen of laten ophalen.

Dan kunt u uw oude apparaat gratis inleveren bij de winkel waar u het nieuwe apparaat koopt. Pizzadozen en drankkartons verpakkingen voor bijvoorbeeld melk, yoghurt en vruchtensappen horen in uw vuilniszak of grijze container , omdat er metaal en plastic in zit. Oud papier wordt in sommige delen van de stad ook huis-aan-huis opgehaald.

In deze stad hergebruiken we zoveel mogelijk van ons huishoudelijk  afval. Zeg maar alles met een stekker dat door n persoon te dragen is! Kijk op de Afvalwijzer wanneer de chemokar bij u in de buurt staat. Lees meer op Repareren of vervangen, elektrische apparaten weggooien groningen.

Je kunt dan tegelijk ook kleine elektrische apparaten meegeven in een aparte plastic zak. De WecycleZoeker geeft punten weer waar u e-waste gratis kan inleveren zonder een nieuw product te kopen.
  • Vind een inleverpunt. U bundelt de spullen of u zet ze bij elkaar.
  • Is dit niet mogelijk, lever het dan in bij de milieustraat van uw gemeente.

Oud apparaat inleveren bij aankoop nieuw apparaat

Fietsparkeren station Delft Fiets weg? Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren.

Bij grote elektronicawinkels Fiets weg? Kinderboerderijen Kinderboerderijen kunnen kleine elektrische apparaten inzamelen en ontvangen een sponsorvergoeding.

De materialen van oude apparaten zoals staal, aluminium, fruit- en tuinafval gft 4, en oor zit dicht en piept zijn dagelijks gratis Alpenshows. Lees wat  wel of niet bij het oud papier kan. Huisvuil Elektrische apparaten weggooien groningen en rond de binnenstad kun je jouw afval kwijt in ondergrondse containers. Dit is de oud-voor-nieuwregeling. Voor Nederland! Groente- voering van de lijnen van de glimlach en de vorming van scherpe hoeken aan de kaaklijn.

Groningen schoon doen we samen

Werkt het apparaat nog? Bent u van plan om een nieuw, vergelijkbaar apparaat te kopen? U kunt uw grofvuil ook laten ophalen. Je hoeft daarvoor niets te betalen.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven, elektrische apparaten weggooien groningen. Naast de studentenwebsite hebben we de fysieke Studenten Informatiegids die ieder jaar via de onderwijsinstellingen en studentenverenigingen aan eerstejaars studenten gegeven wordt. Oud papier 2.

Zoek binnen Rijksoverheid. Dat doen we elektrische apparaten weggooien groningen heel goed, maar het kan nog beter.

Afvalsoorten en bestemming

Neem je oude apparaat mee naar de winkel als je een nieuwe gaat kopen bijvoorbeeld een broodrooster of waterkoker , of laat het meenemen als het nieuwe apparaat bij je thuis wordt gebracht wasmachine, koelkast, televisie. U kunt oude energiezuinige lampen gratis inleveren bij de winkel waar u soortgelijke lampen koopt.

Waar kan ik oude en gebruikte huishoudelijke apparaten inleveren? Ook zijn de inwerpopeningen voor kleine apparaten verschillend per winkel. Dit bespaart grondstoffen en zorgt voor minder afval.

Accepteer cookies Meer lezen. Het oude apparaat hoeft niet meer te werken, elektrische apparaten weggooien groningen. Lees wat  wel of niet bij het oud papier kan. Inleverpunt zoeken Vind hier gemakkelijk de dichtstbijzijnde inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

U kunt uw grofvuil ook laten ophalen door Voordelig Vervoerd. Kijk voor verhuurvoorwaarden en openingstijden op de website van de Stadswerkplaats. Zeg maar alles met een stekker dat door n persoon te dragen is.

Ga snel naar

Je moet hier wel een afspraak voor maken met de gemeente. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Deze studentenwebsite staat vol met praktische tips, checklists en handige regionale adressen. Kijk op de Afvalwijzer wanneer de chemokar bij u in de buurt staat.

U bent hier Home Afval Afval scheiden. U bent hier Home Afval Afval scheiden. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser.


Facebook
Twitter
Comments
Gerriëtte 02.09.2019 06:31 Antwoord

Verder kun je deze apparaten ook naar de milieustraat brengen.

Hein 02.09.2019 17:27 Antwoord

Werkt het apparaat nog? Waar laat ik een elektrisch apparaat?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.