Djemaa el fna rotterdam instagram

Geplaatst op: 23.08.2019

Geïnspireerd geraakt? Foutje gezien? Ze beginnen meteen goed met een mooie mix aan prachtige theatervoorstellingen, fijne muziek en een spectaculaire openingsact.

Het menu is samengesteld door abdelkader. Wishful thinking met de ondernemers van Djemaa el Fna! Met het mooiste uitzicht aller tijden gaan we samen het vasten verbreken. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Komt dat proeven, komt dat zien

Lief publiek, djemaa el fna rotterdam instagram, helaas hebben we door de extreem slechte weersvoorspellingen de zondag van Djemaa el Fna moeten afgelasten. Kom je ook voor een driegangendiner met een uitzicht en een mooi programma.

Wat was het gisteren al een mooie avond? Bezoekers hebben een weekend lang keus uit een uitgebreid cultureel programma.

Throwback welke melk voor opschuimen toen er ondanks de harde regen vrolijk Afrikaanse headwraps werden geknoopt in het gezellige Caf el Fna!

  • Het menu is samengesteld door abdelkader.
  • Wat was het gisteren al een mooie avond.

Djemaaelfnarotterdam

Met programma van derek. Op zaterdag kun je al vroeg van start: vanaf uur staan de deuren wagenwijd open en ben je welkom op het festivalterrein. Festival Djemaa el Fna Rotterdam is geïnspireerd door het gelijknamige plein in Marrakesh. Het is een levendig plein met straatartiesten, handelaren en koks. Eid Mubarak! Nederlands Fotomuseum.

In deze video vertellen ze je alles wat je moet weten over dit event. Las Palmas, OVG. Deel WhatsApp Email Tweet. Met programma van derek. Nederlands Fotomuseum.

Programma zaterdag

Dus wacht niet te lang en meld je aan vóór 17 augustus. Vanavond vind je ons hier! Vaders, moeders, ooms, tantes, beste vrienden?

Programma zondag Zondag 23 september: alweer de laatste, maar zeker niet de minste dag op Djemaa el Fna Rotterdam, djemaa el fna rotterdam instagram. Meer weten over het programma of kaartjes nodig. Op zaterdag kun je al vroeg van start: vanaf uur staan de deuren wagenwijd open en ben je welkom op het festivalterrein.

Met programma van derek. Als de zon ondergaat is het tijd voor een optreden van Kasba.

We are More Social

Ticketlink in bio. Dit zijn ze: de 10 beste koffietenten van Rotterdam. Rotterdam, Netherlands. Met programma van derek.

Genspireerd geraakt. Het menu is samengesteld door abdelkader. Het is een levendig plein met straatartiesten, handelaren en koks. Kom ook het vasten verbreken en bruggen bouwen op het dak met een heerlijk menu door Abdelkader en Saida Benali. Hier vind je een overzicht van alles dat er op vrijdag te beleven valt. Wat was het gisteren al een mooie avond.

Met spectaculair uitzicht over de Rotterdamse skyline. Vanavond 1 juni kun je djemaa el fna rotterdam instagram aanschuiven bij onze Iftar op het Dak. Met zang van Karima el Fillali en spoken word van Derek Otte.

Programma vrijdag

Met zang van Karima el Fillali en spoken word van Derek Otte. Er wordt weer heel wat afgekookt vandaag! Vanaf uur heten ze je van  welkom in het Museumpark.

Dus wacht niet te lang en meld je aan vr 17 augustus. Vanavond 1 juni kun je nog aanschuiven bij onze Iftar op het Dak. Tag ze dan onder deze post.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.