Campings langs de maas in frankrijk

Geplaatst op: 19.08.2019

Ik heb per mail fel geprotesteerd. Kinderen kunnen heerlijk ravotten in de bossen en de dorpen en grotere plaatsen bieden veel cultuur en historie. De route waaiert wat om de rivier heen.

Grote, deels verharde camperplaats tegenover het voormalige? Links Startpagina de Maas Wikipedia over de Maas.

Het ligt centraal, aan de markt, en er wordt Venloosch alt, een lokaal bier, getapt. Via de camping kan men op het geasfalteerd fietspad langs de Maas, dat loopt van Givet tot Charleville sur Mezières. Bezocht in. En deze camping, sterk aanbevolen: de camping aan de Rue Berthelot met ruime, verharde camperplekken, rustig gelegen.

Rustige camping naast sportveld. Onze tussenstop op weg naar het zuiden. Bij een wandeling door de stad is het mogelijk om gebruik te maken van een gids op band die zelfs in de Nederlandse taal beschikbaar is.

Fietsen in Frankrijk: de mooiste fietsgebieden. Geen restitutie. Zeer geschikt voor mensen die houden van rust en fietsen.

De sfeer van de oude vissersplaats is vooral rond de oude haven goed behouden.

Alles ziet er netjes uit, vrij grote percelen. Ruimte voor 4 campers bij het haventje en voor tientallen campers op het eilandje er tegenover. Grote, rustige parkeerplaats, direct aan de Maas. De camping ligt op een rustige plek aan de Maas in Revin. De plekken zijn mooi ruim, sommige zelfs heel groot. Door de ligging was dit stadsdeel strategisch in een bocht van de Maas.

  • Midden in het dorp is een grote parkeerplaats waar regelmatig campers overnachten, de inrit is tegenover de supermarkt. Goed fietsvoer: Limburgse vlaaien.
  • Aardige camping Luc

Wil je het sportiever! Google routeplanner. Het parcours heeft aparte klimroutes voor kinderen van zes tot elf jaar. De route begint in Langres, een stad op 30 km van de oorsprong van de Maas. Prachtig gelegen camping aan de oever van de Maas!

Main navigation

Tenslotte bereikten we de bron van de rivier waarbij een indrukwekkend monument staat. De camping ligt direct aan het 80 km lange fietspad langs de Maas.

Frankrijk - Mercantour 8 dagen wandelvakantie langs auberges en hotelletjes.

Lawaai Familie Jacobs De WIFI ging niet en als men raad wou campings langs de maas in frankrijk dan was de receptie gesloten ook al stond de deur open omwille van de warmte. Naar boven. Moeilijkheidsgraad Enig doorzettingsvermogen is nodig, je moet het fietsen langs de Maas km volhouden als je de hele route doet. Ook het verkeerslawaai viel wel mee. De plassen zijn tegenwoordig een populair watersport- en recreatiegebied.

Enig minpuntje is een pizzakraam met terrasje op dezelfde parkeerplaats. Algemene beoordeling Zeer rustige camping met een mooi sanitair gebouw. Een verrassing: er  zwemmen zeehonden met ons mee!

Wasmachine en droger aanwezig.

De camping heeft een familiaire sfeer. Dan vormen de Franse Ardennen ook een leuke uitdaging met een hoogste top van meter op de Croix de Scalle. Misschien heeft het dat Parijse plein wel overtreffen. Maar dan ben je meestal al aan het einde van een dag. Kan een mooie plek zijn als men eens onderhoud verricht.

We werden zeer vriendelijk ontvangen en konden zelf een plekje zoeken, maar hier zijn ze gelukkig behouden.

Campings langs de maas in frankrijk.

8680 campings in 27 landen

Verschenen 's nachts om De regio grenst aan de westkant aan de Atlantische Oceaan en aan de zuidzijde aan.. Vanop de camping kan men direct op de "voie verte", een fietspad van 80 km langs de Maas. Geen voorzieningen, wel mooie plekjes.

Nooit weer FrisseFries ,  Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Vaak zijn deze lokaal uitgezet en bij Nouzonville ligt een parcours van 15 km terwijl Pays Sedanais - Le Bannet zelfs een mountainbikecentrum is met 16 verschillende routes.


Facebook
Twitter
Comments
Tetje 29.08.2019 01:42 Antwoord

Toen we wegens een sterfgeval twee dagen eerder wegmoesten, kreeg ik geen cent terug.

Reno 29.08.2019 13:25 Antwoord

Door de gunstige beschutte ligging aan de voet van de steile rotswand en de goed bevaarbare rivier werd Dinant destijds al snel een belangrijk handelscentrum. Neemt u dan eens hier een kijkje.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.