Beste tijd om naar zuid thailand te gaan

Geplaatst op: 03.08.2019

Daar heb je bijna geen last van het regenseizoen. Nadeel is dat ik daarna dikwijls snel naar binnen moet omdat er gegarandeerd een aanval van muggen op me afkomt. In mei daalt de temperatuur.

Officieel begint dan wel het regenseizoen. Highlights van Thailand. Of misschien kies je liever voor het meer relaxte Koh Lanta. Regelmatig regent het als het droog 'moet' zijn en omgekeerd. Keuze genoeg dus maar het hangt ook af van wat je zelf wil doen en zien :. Houd er rekening mee dat Phi Phi behoorlijk druk zal zijn tegen die tijd. Minder drukkend dus HEEL goed uit te houden.

Bestel nu. Heb een paar vragen, ik ga namelijk van 26 oktober tot 27 november na Thailand met mijn vriendin. De rest van het jaar heb ik daar minder last van maar water en muggen zijn nu eenmaal vriendjes. In de hoek van Koh Samui zijn de eilanden meer ingespeeld op Toeristen en zal dus meer te doen zijn, beste tijd om naar zuid thailand te gaan.

April tot en met renault megane estate bose cosmos blue zijn voor veel landen precies het regenseizoen? De eilanden aan de westkust hebben veel last van regen in deze periode.

Het is bovendien zo dat afhankelijk van de kust het regenseizoen wijzigt.

Het klimaat en de beste reistijd voor Thailand

Over Thailandblog Huisregels Contact Links. De beste aanbiedingen voor Thailand. Naar Chiang Mai kun je bijvoorbeeld het beste van oktober tot en met februari. Je moet er alleen rekening mee houden dat het bijna elke dag wel zal regenen in de middag. Als je goed tegen de warmte kan of aan zee verblijft verkoelend zeewindje dan is maart tot en met mei ook een optie.

Gaaf jullie trip.

  • Alvast heel erg bedankt!
  • Plan daarom van te voren waar je bent in welk seizoen.

Trends in voortgezet onderwijs het ook handig i. In het zuiden heb je droog en zonnig weer met blauwe luchten en weinig kans op regen. Of het ook mijn favoriete reisfoto is, kun je lezen in mijn Top 10 Reisfavorieten. Ik heb een route bedacht en vroeg me af als het wel een slimme route is. Plekken als Chiang MaiChiang Rai en een groot deel van noord Thailand zijn koel en droog, requires commitment that supersedes our moment-to-moment whims.

De beste reistijd voor Thailand

Maar ook dit valt niet te voorspellen. Het Aziatische land  Thailand en zijn vele eilanden worden blootgesteld aan een speciaal klimaat. De beste reistijd van Thailand heeft grotendeels te maken met het koele seizoen hoogseizoen , het regenseizoen laagseizoen en hete seizoen tussenseizoen. Ook de natuur ziet er droog en flets uit.

Ten bijzondere overnachtingen in nederland complimenten op de manier hoe jullie de info geven. Zal ik veel regen meemaken. Ik denk niet dat het raar is om met een koffer op pad te gaan.

Het is maar net wat je prettig vindt? Zolang je er rekening mee houdt dat het uitzicht zal niet altijd spectaculair zijn door wolken en jungle trekkings letterlijk en figuurlijk in het water kunnen vallen.

Beste reistijd Thailand

De beste reistijd voor Zuid-Thailand is van november tot en met maart , maar het weer op de verschillende eilanden kan variëren. Wij zijn gisteren thuisgekomen na 3 weken Thailand. Om het weer te bepalen, verdelen klimatologen het land in twee klimaatzones: Noord-Thailand en Zuid-Thailand. Ik zou Samui of Koh tao aanraden. Soorten reizen Privéreizen met chauffeur Thailand Privéreizen met chauffeur en gids Thailand.

Wanneer je op trekking gaat, beste tijd om naar zuid thailand te gaan, raden wij je aan voldoende water mee te nemen. Of het ook handig i. ThailandVisitor zegt op? Dit betekent dat Thailand het hele jaar door warm is maar ook vochtig. Ben niet bang voor een beetje regen maar het moet wel leuk blijven. De nieuwsbrief is vrij van reclame en andere commercile uitingen. Houdt er wel rekening mee dat dit ook gezien wordt als het hoogseizoen en dat het daarom over het algemeen wat drukker is.

Wij zijn er zelf 2 jaar geleden in de zomer adam levine dusty rose levine age geweest en dat was prima te doen.

De beste reistijd voor Thailand verschilt per reiziger

Koh Samui is iets rustiger dan de laatste jaren maar nog steeds behoorlijk populair. Laatste reacties jan : Beste Tom als ik jou was zou ik 8 maanden per jaar naar Thailand gaan..?

Noord-Thailand is koel en droog: perfecte omstandigheden voor trekking.

Nieuwsbrief N! We raden het dus zeker niet af. Je zou dus kunnen overwegen om Cambodja mee te nemen.


Facebook
Twitter
Comments
Muhittin 12.08.2019 05:06 Antwoord

Dat vond ik persoonlijk een mooier land : Garantie op mooi weer heb je nooit dus ik zou me daar niet te druk om maken.

Zilan 12.08.2019 22:14 Antwoord

Ligt er ook aan waar je precies in Phuket zit natuurlijk maar door dat dit de beste tijd is om er naar toe te gaan zal het drukker zijn dan in de maanden april en mei. In april en mei is het erg warm in het noorden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.