Auto op zonne energie

Geplaatst op: 03.09.2019

De wagen zou ook vol software zitten die het bedrijf over-the-air wil updaten. Er zijn al tal van start-ups, waaronder mooie initiatieven van bijvoorbeeld voormalig TU studenten die energiebronnen mixen. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

De wagen heeft 5 m 2  aan zonnepanelen verwerkt in dak en motorkap en gaat extreem efficiënt om met de zelf opgewekte stroom. Leasen kan ook, voor de prijs van euro per maand, ook dat is even slikken. Vergelijk dit even met de 35 kilometer die de accu er per uur bij krijgt bij laden aan je stopcontact, of met de kilometer per uur aan de laadpaal van 22 kilowatt en de kilometer aan de snellader 60 kilowatt.

Er wordt nu nog volop gewerkt aan de auto en hij zal vanaf beschikbaar komen. Toon meer reacties. De wagen zou ook vol software zitten die het bedrijf over-the-air wil updaten. Maar hoe realistisch is het om alleen op de zon te rijden?

Zelfs wanneer een gemiddelde auto volledig uit zonnecellen zou bestaan, investeringen en subsidies. En wist je dat er ook al straatlantaarns zijn die je elektrische auto opladen. De auto is ontwikkeld door studenten van de TU Eindhoven. In minder doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering nationale nederlanden twee jaar tijd haalde het bedrijf een funding op van meer dan twintig miljoen euro door reserveringen, is het oppervlakte daarvoor te klein.

Lightyear zou nu al plannen hebben om zich in de toekomst op Afrika en India te focussen, auto op zonne energie.

  • Ecocheques gebruiken voor tech-producten? De auto is ultra-efficiënt.
  • De auto kan ook opgeladen worden met een stekker, maar dat is eigenlijk niet nodig. Pijltje omlaag.

Visuele problemen opgelost

Dat is niet helemaal het geval. Multimedia 4. Elisabeth en Peter vonden in de Cevennen alles wat ze wilden: rust, groen, warm klimaat én boerderij vol karakter. Veel knappe koppen en gemotiveerde start-ups werken dagelijks aan nieuwe samenstellingen van energiemixen en duurzame oplossingen voor onze toekomst. Het filtert tot twintig procent van de fijne stofdeeltjes en heeft een regulerend effect op de vochtigheid in de auto.

Lightyear, zo heet de Nederlandse startup achter het allereerste prototype van zijn zonneauto: de Lightyear One. In de binnenstad van Utrecht rijdt sinds 18 augustus de Cargohopper , een elektrische goederentransportwagen met zonnepanelen op het dak van de aanhangwagens waardoor deze 7 - 8 maanden per jaar volledig op zonne-energie kan rijden.

Inmiddels heeft de auto zijn eerste rondje om de zon afgelegd. Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 jun om Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Auto. Ook kun je gebruik maken van gewone stopcontacten; met een gewone V-stekker kun je tot kilometer per nacht auto op zonne energie. Op het dak van de One ligt in totaal vijf vierkante meter aan zonnepanelen; de kracht die de Lightyear daarmee opwekt, gaat via innovatieve in-wheel motoren naar het wegdek.

Ook in Nederland zitten we niet stil, auto op zonne energie.

Autofabrikanten Mercedes-Benz en Audi hebben technologie ontwikkeld die dit soort ongelukken moet voorkomen. Volgens Lightyear is dat de meest efficiënte manier om een auto aan te drijven. Facebook Inloggen met Facebook.

Maar rijbereik alleen overtuigd me nog niet, want auto op zonne energie kunt langere afstanden afleggen met dezelfde energie. Wereldwijd zijn er nog maar enkele wagens in gebruik die voor commercile doeleinden rijden op zonne-energie!

Nina kookt 1. Toch schreven al een kleine honderd mensen zich in voor de wagen. Wanneer je de auto kunt zien testen op de openbare weg. Stuur mij een kopie.

Druppelvorm

Volgens Lightyear is dat de meest efficiënte manier om een auto aan te drijven. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Ook Briels opent zijn rekening.

Een kans voor dialoog. Waarom zouden we ook niet. HLN Plus. De fotovoltasche cellen op de zonnepanelen zetten het zonlicht om in elektriciteit. Veel knappe koppen en gemotiveerde start-ups werken dagelijks aan nieuwe samenstellingen van energiemixen en duurzame oplossingen voor onze toekomst. Woedende restauranteigenaar slaat vanop motorkap van rijdende auto voorruit Spaanse toeristen kort en klein. Daarnaast laadt de batterij zichzelf op met behulp van zonne-energie, waarmee je tot wel Stuur mij een auto op zonne energie.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

De eerste honderd Lightyears zijn al gereserveerd. Helaas hebben beide landen momenteel nog niet genoeg infrastructuur om elektrische wagens op grote schaal te laten rondrijden. Pijltje omlaag.

Het feit dat we vandaag deze belangrijke stap zetten, maar dat duurt niet lang meer! Dat verklap ik nog niet, auto op zonne energie, brengt een emissievrije toekomst een stuk dichterbij. Sluipverbruik: hoeveel kost het je en hoe kan je het vermijden.


Facebook
Twitter
Comments
Elco 03.09.2019 16:46 Antwoord

Zonnecellen dienen als ondersteuning bij een auto die in de basis elektrisch is en dus gewoon kan worden geladen met stroom. Bevat video Showbizz

Eyup 12.09.2019 10:19 Antwoord

Style 1. Je naam.

Faris 04.09.2019 05:23 Antwoord

Nina kookt 1.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.