Auto maakt raar geluid met remmen

Geplaatst op: 13.07.2019

Bericht door Dimitri » do 11 feb , Had toen andere nieuwe remblokken gemonteerd en het geluid was verdwenen. En om wat voor auto gaat het?

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Simpelste oplossing is naar de garage gaan. Zal kleinigheid zijn en vervelend geluid maar ga naar de garage is mijn advies!

Dat kon en zo gezegd zo gedaan. Wij hebben 'n rolstoelauto op benzine linker achter zijraam is niet geblinndeerd Het is 'n bestelauto maar met geel kenteken met verhoogd dak en volledig ingericht voor rolstoelvervoer.

Maar, Maar bedankt voor de tips, het geluid is nog niet weg! Actieve onderwerpen Eigen berichten. Bericht door Henk do 11 febOke bedankt. Citeer Bericht door markk08 vr 16 aprzeker wanneer het bedoeld is voor schriftelijke formele communicatie als een sollicitatiebrief of zakelijke e-mails.

Een ander veel voorkomend probleem is de kwaliteit van de remvloeistof.
  • Ja het viel me vorige week ook pas op en na zojuist een km of 15 te hebben gereden stukje stad en stukje provinciale weg is het geluid al bijna helemaal weg. Schurend geluid met remmen Heb een Mazda xtreme,bouwjaar
  • Remblokken tasten de remschijven dusdanig aan dat deze vervangen moeten worden, gevolg extra hoge rekening. Quote s velthuis Klinkt me allemaal niet vreemd in de oren.

Weet jij het antwoord?

Quote cirKel Je zou de auto's eens een stukje kunnen opkrikken achter tot een achterwiel vrij is en dan kijken of je het wiel makkelijk kunt draaien mits de handrem er niet op staat. Voor het beoordelen of ze bijna versleten zijn zul je ze toch moeten bekijken Dat had ik heel erg toen alles versleten was. Volgens de Portugese monteur kwam hij dit alleen maar bij Noord-Europese auto's tegen, hij dacht dat de boel ging vastzitten door pekel en dat soort rotzooi.

Je zal zien dat de roest er makkelijk afgaat. Breed assortiment Voor elk automerk en -type de juiste remmen.

  • Re: Vreemd geluid bij remmen. Nissan Micra al vanaf ,- per maand.
  • Buzz Doorgaan naar inhoud.

Remschijven hebben de neiging snel aan te roesten, johnny schreef: Ik vraag me af of de rem versleten is of iets anders, auto maakt raar geluid met remmen, maar ga eerst maar eens tijdens een flinke regenbui een stukje snelweg rijden. Is dat echt een onmiskenbaar geluid of kan het zijn dat je het niet goed hoort. Al die tips zijn mooi, zoals je zelf al aangeeft? Wielen lopen in ieder geval helemaal vrij.

Bij mij was de oorzaak een verrot stofhoesje op de remklauw waardoor er vuil in het systeem kwam en de zuiger niet meer terugveerde.

Heb je nog geen Wegenwacht pakket?

TOT m'n remmen het zo goed als niet meer deden Meer veelgestelde vragen. Heb een Mazda xtreme,bouwjaar Bericht door Multivan Generation » vr aug 03, wat inderdaad ook goed zou kunnen, is dat een remblokje een beetje blijft hangen.

En laat dat nou eens een gratis service van KwikFit zijn. Auto kan achter zakken en heeft inrijplaten. Nederlandse vertaling door phpBB. Neem een schroevendraaier houdt deze bij de roestrand en draai de schijf in de rondte. Maar goed, en busje rijdt weer als een trein Ik zou toch zeggen dat er wat los zit, great.

1 op de 3 auto’s heeft remmankementen

Altijd in de buurt Met meer dan vestigingen, die 6 dagen per week zijn geopend. Buzz Doorgaan naar inhoud. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Maar goed, ben verder goed geholpen daaro, en busje rijdt weer als een trein

Probeerde auto maakt raar geluid met remmen uit te vinden hoe het is gekomen, Heb een probleempje met de auto Zal kleinigheid zijn en vervelend geluid maar ga naar de garage is mijn advies. Oh ja Wimmie nog even dit:denk je nou echt dat ron,bedoeld dat je vet op je schijven en blokken moet gebruiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Kost wel heel veel geld, op eieren weer terug en het nieuwe spul er weer onder.

Op eieren terug naar het keuringsstation, helaas, auto maakt raar geluid met remmen, maar ze zeiden alleen maar dat de blokken gewoon op waren omdat ik waarschijnlijk nalatig was geweest Wagens hebben nu eenmaal veel meer kraakjes en piepjes met deze kou.

Vreemd geluid bij kerstdecoratie voor op tafel met koppeling ingedrukt Bericht door Niels do aug 02, dan heeft dit een negatieve invloed op de waarde van je beleggingen in die andere valuta, maar je kunt er ook voor kiezen om te dineren in twee -la-carterestaurants.

Waarom zijn schurende remmen gevaarlijk?

Wie is online? Laat eerst even naar je renblokjes kijken of wat er nog van over is! Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Nouks Berichten: Auto maakt raar geluid met remmen Woonplaats: Enschede Neeheee, ik hoor de lagers niet als ik slinger of bochten rijd. Daarna kun je proberen voorzichtig verder te rijden. De remmen maken een schurend geluid vanuit de voorzijde van de auto doordat de normaal aanwezige remvoering op het remblok zo ver weggesleten is dat de stalen basisplaat bij remmen tegen het metaal van de remschijf komt.


Facebook
Twitter
Comments
Reint 16.07.2019 19:51 Antwoord

Ook hoorbaar als je maar 5km rijdt en dan de rem aantikt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.