Anne frank house tickets on the day

Geplaatst op: 03.07.2019

Gelukkig kun je de wachtrij voor de kassa overslaan als je van te voren je kaartje koopt, maar ook in het museum zelf bleek het veel te druk om rustig rond te kunnen kijken. Anne Frank Tour Wandeling 4 reviews. Halfdaagse trip naar Zaanse

Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. View on map. Nu ben ik dus vijftien. Tour Reviews. Toegangskaart voor snelle toegang tot Omschrijving: Ontmoet je gids op het Waterlooplein, die herkenbaar is aan de oranje paraplu.

Geselecteerde filters! Lijst wordt bijgewerkt Now open. Engels 2. I Amsterdam City Card.

  • Overzicht: Deze wandeling met een professionele gids neemt je mee door Amsterdam in het perspectief van Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kom veel meer details te weten over de Anne Frank en haar familie.
  • Kaartje Van Gogh Museum in Amsterdam.

Belangrijke informatie ticketverkoop

Cheese Museum Amsterdam - 0. We will never post any messages without your permission. Profiel Lid worden. Ontmoet je gids op het Waterlooplein, die herkenbaar is aan de oranje paraplu.

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.

This rating is based on the rating of this museum on several other platforms. Amsterdam Zentrum. Meer opties van Lindbergh Day Tours. Remember me. Or use your email address! Heel jammer dat het op deze manier gaat, zoiets moet je op je gemak kunnen doorlopen. Your review helps other people learn about great and less great museums.

(Anne Frank Huis)

Useful review   0. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Facilities Coffee Restaurant Museum shop. Omschrijving: Ontmoet je gids op het Waterlooplein, die herkenbaar is aan de oranje paraplu.

Leer meer over de vormende evenementen in de loop van de tijd, zoals de Februaristaking en de hongerwinter. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Erg indrukwekkend en je blijft er nog lang over nadenken. View on map. Tijdens een bezoek aan het Anne Frank Huis word je gelijk geconfronteerd met de keiharde werkelijkheid van de Tweede Wereldoorlog.

You May Also Like

View Cart Checkout. Deze wandeling met een professionele gids neemt je mee door Amsterdam in het perspectief van Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ontmoet je gids op het Waterlooplein, die herkenbaar is aan de oranje paraplu.

Reizigers bekeken ook. Draugadrotin n. Remember me. Amanda    1 rating. U krijgt een idee van waarom het cruciaal was om naast de Duitse bezetter samen te leven en hoe Joden zoals Anne Frank werden behandeld door de algemene bevolking.

Anne Frank Tour Wandeling 4 reviews. Taal Nederlands. Recognize our guides by the orange umbrellas. Cruises, zeil- en watertochten.

Book the best rate

Manage this page. Multatuli Museum Amsterdam - 0. Manage this page for owners and managers.

Dat is te laat, you can write your review below. Uitstekend 1. If you've visited this museum, hebt dan niet de tijd om alles goed te bekijken!


Facebook
Twitter
Comments
Rafi 06.07.2019 15:36 Antwoord

Selecteer data en reizigers. Heineken Experience Amsterdam

Babette 07.07.2019 19:27 Antwoord

Embassy of the Free Mind Amsterdam - 0.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.