Hoe krijg ik kauwgom uit het tapijt

Geplaatst op: 28.09.2019

De kauwgum bevriest waardoor je het eenvoudig van het kledingstuk kunt halen. Door het kauwen op de gum, komt de smaak vrij. Login om een reactie te geven:   Facebook.

Kauwgom is uit het haar te verwijderen met pindakaas, omdat daar veel olie inzit. Laat een antwoord achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je kauwgom uit je haar wilt verwijderen, doe je dit heel makkelijk door de kauwgom met pindakaas in te smeren, dit wordt daardoor zacht, en is er zo uit te kammen. Of de kauwgom insprayen met haarlak of koelen met ijsblokjes, hierdoor wordt de kauwgom hard. Artikel schrijven. Daarna kun je voorzicht met een mesje of spatel de kauwgom van het tapijt schrapen.

Test deze olie altijd op een onopvallende plek in de vloerbedekking uit om te zien of het vlekken maakt.

Curtis in de boeken. Des te langer je de ijszak laat liggen, des te harder de kauwgum zal worden en des te gemakkelijker het uit je vloerbedekking te verwijderen zal zijn.

Nu heeft mijn moeder er toen pindakaas in gesmeert geen pretje maar werkte wel, hoe krijg ik kauwgom uit het tapijt. Hans Kalse.

We moeten dus de kauwgom koelen. Hierdoor zijn in vele straten, dan ook vele ronde vlekken zichtbaar, die allemaal afkomstig zijn van kauwgom.
  • Even laten intrekken en je haalt de kauwgom er zo uit! Borstel de kauwgum daarbij omhoog en weg van de vezels.
  • Dep de vloerbedekking droog met een dikke handdoek en loop niet over de plek heen totdat deze volledig droog is. Breng alleen olie op de kauwgum aan en zorg er zoveel mogelijk voor dat de olie niet op de vloerbedekking terechtkomt.

Leg het dan wel op een plastic zakje zodat het stof niet vastvriest aan de rooster of de zijkanten van de vriezer. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Giet een beetje koolzuurwater direct op de vlek en laat even intrekken. Als kauwgom op straat terecht komt en wordt vastgetrapt, dan kan de kauwgom slechts met de grootste moeite verwijderd worden. Je kunt ook een plastic zakje gebruiken als je geen vershoudfolie in huis hebt. Tot slot was je het kledingstuk en weg is vlek.

  • Verras me! Laat de ijszak ongeveer een half uur op de kauwgum liggen voordat je een poging doet om de kauwgum uit de vloerbedekking te verwijderen.
  • We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen Inschrijven. Ondanks dat kauwgom zeer geliefd is, kan kauwgom ook een grote bron van ergernis zijn.

Wrijf de vlek goed in met je handen of een zachte borstel. Bekijk ons cursusaanbod. Kauwgom uit kleren kun je verwijderen met een doekje met terpentine en het mooie is dat alle stoffen tegen terpentine kunnen gewoon op laten drogen en hoe krijg ik kauwgom uit het tapijt ziet er niets meer van.

Leg het dan wel op een plastic zakje zodat het stof niet vastvriest aan de rooster of de zijkanten van de vriezer. Pak een metalen spatel, een botermes of een ander op een beitel lijkend hulpmiddel met een dunne, geworteld in het 'Woord van God'.

Onderstaande methode is het best geschikt voor kauwgomvlekken die nog niet zo lang in je kleding zitten. Kauwgom nat maken met wat sop sprayflacon.

Pindakaas heeft een oplossende werking.

Wanneer de kauwgom zich daar eenmaal stevig aan vast gehecht heeft dan is de kauwgom moeilijk te verwijderen. Hiermee maak je de vezels kapot en wordt de vloerbedekking plat. Je kunt ook een plastic zakje gebruiken als je geen vershoudfolie in huis hebt. De kauwgom is dan nog plakkerig. Stap 2: Haal de kleding na een paar uur uit de vriezer.

Heel wat….

Kauwgom verwijderen

Dus wij verkiezen de methode met witte azijn of ijsklontjes boven de pindakaas. Nu heeft mijn moeder er toen pindakaas in gesmeert geen pretje maar werkte wel. Om de kauwgom te verwijderen, dient de pindakaas met de handen te worden aangebracht in de pluk haar, waarin de kauwgom zich genesteld heeft.

Er blijven ook geen vetvlekken van de pindakaas achter. Stap 4: Doe een beetje vlekkenverwijderaar op de plek waar de kauwgom zat.

Resten kauwgom zijn gemakkelijk te verwijderen met wasbenzine en een stuk keukenrol. Cookies snelste manier van afvallen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Kauwgom uit haren verwijderen. Doe er wat tandpasta op en wrijf er lichtjes met een doekje over. Hoe krijg ik kauwgom uit het tapijt dat niet zo fris is, gebruik ik liever baby- olie.

Verwarm eventueel een nieuw kommetje azijn in de magnetron om direct verder de kauwgom van het stof te boenen. Dit werkt namelijk goed om kleverige stoffen uit vloerbedekking te verwijderen.

Gelukkig is het verwijderen van kauwgum makkelijker dan het lijkt, wanneer men maar weet hoe men deze klus moet aanpakken. Om de kauwgom te verwijderen, dient de pindakaas met de handen te worden aangebracht in de pluk haar, waarin de kauwgom zich genesteld heeft. Daarna kun je voorzicht met een mesje of spatel de kauwgom van het tapijt schrapen. Bevochtig een spons met een mengsel van 1 theelepel mild afwasmiddel en 1 kop lauw water en dep hiermee de plek.

Stap 2: Haal het kommetje met azijn uit de magnetron en dompel de oude tandenborstel in het azijn. Dan is een goeie tegenhanger van de kauwgom bevriezen om deze te verwarmen? Er blijven ook geen vetvlekken van de pindakaas achter.


Facebook
Twitter
Comments
Rahma 05.10.2019 02:33 Antwoord

Doe een aantal ijsblokjes in een plastic zakje en koel de kauwgom totdat deze hard is geworden. Werkte erg goed!!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.