Maxi cosi priori sps test

Geplaatst op: 30.09.2019

Produkt idem zoals beschreven op de site! Dit model werkt heel makkelijk en snel, zonder dat je er de handleiding op moet nakijken. Zeer goede prijs.

Klantzwolle Zwolle 16 juli Ik raad dit product aan. De hoes is afneembaar, maar gaat niet "zomaar" los. PPAB haarlem 31 oktober Ik raad dit product aan. Kwestie van de stoel even in slaap- óf zitstand zetten tijdens het verstellen en dan kan je er prima bij ik geloof dat je het stoeltje in zitstand moet zetten om de gordelbeschermers er doorheen te krijgen en in slaapstand om de gordels er dan weer doorheen te doen, zo uit mijn hoofd.

Bij Pick-up and return haalt de fabrikant het product op en brengt het na reparatie weer terug.

Grossetto Limburg 29 oktober. Bovendien oogt de stoel heel mooi. Was even kwestie van goed de juiste stappen volgen moet je wel even je hoofd bij houdenmaar was verder met logisch nadenken goed te doen. Hidayah 24 oktober Ik raad dit product aan? WillemenNathalie Valkenburg 25 augustus Sam 29 maart Ik raad dit product aan, maxi cosi priori sps test.

  • Prijs kwaliteit verhouding is top.
  • Hulp nodig?

Hulp nodig bij het kiezen?

Goede prijs kwaliteits verhouding! Makkelijk in de auto te zetten en vast te maken.. Er moest een mes aan te pas komen om de gordels door de gaatjes te kunnen krijgen en mijn vingers pasten bijna niet tussen het smalle kiertje.

HenkHW Putten 25 januari Ik raad dit product aan. Enjoy 26 oktober Ik raad dit product aan.

Voor deze prijs echt een hele fijne stoel. Wdauwe 3 november Ik raad dit product aan. Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops. Prima autostoel. Onze zoon slaapt er heerlijk in.

Mij kleindochter zit er super in. De handleiding is hierin helder genoeg. Livv 24 december Ik raad dit product aan. Prima autostoel.

Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum. Kwaliteit van Maxi Cosi is, zeker voor de baby, 051197) F.

Lieke5 27 oktober Ik raad dit product aan. We zijn tevreden.

Informatie

Meer uit de serie Maxi-Cosi Priori. Algemeen is de stoel van goede kwaliteit, maar er is geen spansysteem van de veiligheidsgordel waardoor de stoel onderhevig is aan eventuele schokken door bv een noodrem. Tot nu toe bevalt ons dit stoeltje zeer goed makkelijk te plaatsen en comfortabel voor de kleine.

Anouk Enschede 30 november Ik raad dit product aan. Gelsomino 12 februari Ik raad dit product aan. Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse. Prima autostoel en binnen twee minuten in de auto te plaatsen. Goede stoel.

Mooie goedkope autostoel van Maxi Cosi. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers, maxi cosi priori sps test. Alleen de riempjes verstellen werkt niet zo handig verder prima stoel.

Best geteste autostoeltjes Consumentenbond

We hebben deze autostoel aangekocht als extra stoel voor in de tweede auto of voor als iemand ons zoontje meeneemt. Zeker een aanrader. Zeer tevreden over deze stoel, prijs kwalitei is uitstekend.

Dit model werkt heel makkelijk en snel, zonder dat je er de handleiding op moet nakijken? Zeker zijn geld waard. Makkelijk te instaleren in de auto.


Facebook
Twitter
Comments
Marlisa 09.10.2019 22:36 Antwoord

Niet leverbaar. En de meisjes ook!

Abdelkader 05.10.2019 11:13 Antwoord

Pluspunten van dit artikel: handig in gebruik, fraai design, comfortabel voor mijn kind.

Nita 05.10.2019 12:58 Antwoord

Perfecte stoel en helemaal voor deze prijs. The baby can sleep well.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.