Franje aan een omslagdoek maken

Geplaatst op: 06.09.2019

Ik begin bovenaan waar ik het beginstukje vasthoud met een vinger. Zie foto hieronder. Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's worden bekeken door gebruikers over de hele wereld.

Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's worden bekeken door gebruikers over de hele wereld. Nu pak je met je vingers het uiteinde van de franjes vast en trek dit door de lus heen. Nu heb je allemaal franjes van gelijke lengte. Ramos Veel plezier! Plaatsen op Annuleren.

Is dit een opmerking of een vraag. Vergeet niet om ook het patroon zorgvuldig door te lezen voor het juiste resultaat. Voor meer informatie, maar je kunt ook een cd hoesje gebruiken of een snijplank etc, onder andere over cookiebeheer.

Ik hou wel van wat langere franjes dus ik gebruik dan ook vaak een dvd formaat hoesje, franje aan een omslagdoek maken, j'ai trouv exactement ce que je cherchais!

Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, inspiratie, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen! Ik heb voor mijn omslagdoek elke keer drie franjes per keer gebruikt. Nu pak je de haaknaald en steek deze door de steek waar de franjes moeten komen.
  • Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Vouw de draden dubbel en haal ze door de rand van het breiwerk met behulp van een haaknaald.
  • Daarom hebben wij geschreven instructies toegevoegd aan deze video en is er geen storend geluid tijdens het kijken.

Categorieën

Tags: goed om te weten ,. Je reageert onder je WordPress. De keuze is aan jou. Alle Borduren Overige. Ik hou wel van wat langere franjes dus ik gebruik dan ook vaak een dvd formaat hoesje, maar je kunt ook een cd hoesje gebruiken of een snijplank etc.

Knip het vereiste aantal draden af. Problemen met het afspelen van deze video. Je viens de dcouvrir ce site et merci pour les conseils, il me sera de grande utilit, slimme combinaties zoeken, franje aan een omslagdoek maken, 100197 een belletje krijgen is informeel voor opgebeld worden! Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Omslagdoek haken. Uitgebreid zoeken.

Enter your keyword

Laat een opmerking achter over deze video Your email address will not be published. Trek met de vingers een wat grotere lus en steek hier je duim en wijsvinger in. Onze video's hebben geen geluid.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Daarom hebben wij geschreven instructies toegevoegd aan deze video en is er geen storend geluid tijdens het kijken.

Ik hou wel van wat langere franjes dus ik gebruik dan ook vaak een dvd formaat hoesje, maar je kunt ook een cd hoesje gebruiken of een snijplank etc. Wilt u op de hoogte worden gehouden als u een antwoord heeft ontvangen. Je reageert onder je Twitter account.

Problemen met het afspelen franje aan een omslagdoek maken deze video.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Tags: goed om te weten ,. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Nu pak je met je vingers het uiteinde van de franjes vast en trek dit door de lus heen, franje aan een omslagdoek maken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Vergeet niet om ook het patroon zorgvuldig door te lezen voor het juiste resultaat. U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden.

Je kunt per project franje aan een omslagdoek maken wat je mooi vind meer of minder franjes per keer. ELA Dan schuif ik alle draden tegen elkaar aan en knip dit dan in het midden met de schaar doormidden. De keuze is aan jou. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

DIY, knutselen, haken, hotfix, recepten en meer!

U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden. Knip het vereiste aantal draden af. Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, inspiratie, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen!

Ik hou de drie franjes gelijk in lengte vast en vouw ze tussen mijn vingers dubbel. Zie foto hieronder. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.