De buren hellevoetsluis openingstijden

Geplaatst op: 29.09.2019

Ook kwalitatief. Wie zijn wij?

Met grote groep aparte kleinere kaart maar wel met voldoende keuze voor iedereen. Idee is heel leuk, maar te eten is het echt niet! Een tafel reserveren. Vriendelijke en enthousiaste bediening met aandacht voor de klant. Nee, normaal is er bij een schotel toch een slaatje of zo, niets dus. Ik vroeg een vispotje, bleek het een mosselpot te zijn met stukjes vis.

Beoordeeld op 13 april Avondje uit. Prima bediening, gezellige sfeer en heerlijk en veel eten. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid. De zaak was heel gezellig versierd voor Valentijnsdag. Sfeer verpest door enorme herrie in het bargedeelte.

Perfect , kun je nog eens voor uit gaan.
  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Land: Nederland België Nederland Servië.
  • Heeft dit hotel een volledige bar?

Meer informatie

Meer informatie. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Een aanrader! Op de drukke zaterdagavond, ook voor 10 gasten probleemloos a la carte! Sylvia en Angelo.

Idee is heel leuk, maar te eten is het echt niet. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen, de buren hellevoetsluis openingstijden. Schrijf een beoordeling. Netjes tegelijk ons eten en dat is met 20 personen toch knap. Een tafel reserveren.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 23 maart Klein maar fijn! Ook kwalitatief. Lekker eten, had een roast rib als hoofdgerecht, heerlijk. We aarzelden om naar binnen te gaan, maar het was er behoorlijk druk dus dat trok ons over de drempel.

Als nagerecht hebben we 'crme brulee' en'verrassing van de chef' op. Joop M. Vreselijk 1. Bedank markmF. Gezellige sfeer, echt een aanrader. Manuela 43 punten.

Waarderingen en beoordelingen

Wij zijn op 19 april wezen eten bij jullie met vier personen en ik moet zeggen het was een fijne gezellige avond. Geen enkel probleem. De entrecote viel tegen, de smaak was redelijk, maar het mes ging er moeizaam doorheen. Heerlijk gegeten, precies goed gebakken rare en medium rare voor de ander

  • Slecht gegeten.
  • Ja Nee Weet ik niet zeker.
  • Locatie en contact.
  • Echt een aanrader.

Idee is heel leuk, maar te eten is het echt niet. De buren hellevoetsluis openingstijden talen. Carla en Hans. Zeker voor herhaling vatbaar. Beoordeeld op 28 mei via mobiele applicatie Drukke dinsdagavond maar heerlijk gegeten. Astrid van der helm. De verrassing was nog groter toen we moesten afrekenen. Bas Oosterkamp 18 punten.

Contactgegevens

Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Olaertsduyn Conference centre and hotel. Kerkstraat 4 , AG Hellevoetsluis, Nederland. Heel goed

Zitruimte 40 zitplaatsen Maximaal 40 personen in n groep. Joop M. Bedank markmF Taal Nederlands.


Facebook
Twitter
Comments
Abbey 04.10.2019 02:04 Antwoord

Beoordeeld op 13 april Avondje uit.

Rikke 01.10.2019 17:40 Antwoord

Lekker gegeten met z'n vieren. Hetty de jong.

Amier 03.10.2019 02:07 Antwoord

In de omgeving. Inloggen Lid worden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.