Bistro de kruisberg doetinchem

Geplaatst op: 30.09.2019

Leuke sfeer en goede bediening. Personeelsavond bij de Kruisberg gehad, dit was echt super. Anoniem 12 punten.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ook geschikt voor grotere groepen. Erg verrassende kaart en een prima kwaliteit. Elke keer weer genoten! Voor het eerst wezen eten bij De Kruisberg; wat een culinair feest!

Ik had het graag anders neer willen zetten, maar ik kan er niet meer van maken. Plaats recensie. Feestvierders heeft een tip geschreven jan. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites, bistro de kruisberg doetinchem. Datum van verblijf: augustus Bakkerij Ten Veen 5 punten.

De bediening goed en gemoedelijk, geen eetschuur waar je snel je bord moet leeg eten en dan weg wezen Bij de Kruisberg ben je echt een avondje uit. Belangrijkste was het overheerlijke eten, die inderdaad uitgeserveerd werd door een leuke, guitige kok die we onze welgemeende complimenten geven!

Wij vonden vooral de gamba's en kipwrap van het voorgerecht, de eend van het hoofdgerecht en de chocolademousse erg lekker. Levenspadwandeling Slangenburg. Datum van verblijf: februari De kaart is eenvoudig maar gaat wel mee met het seizoen. Anoniem 12 punten. We zullen zeker terug komen naar deze gezellige Bistro. Hoogerheide 5 bijdragen 4 nuttige stemmen.

  • Ook geschikt voor grotere groepen.
  • Lekker eten biefstuk was perfect medium en mals. We hadden ruim vooraf gereserveerd om met 6 vrienden te gaan eten.

En een warme bistro de kruisberg doetinchem Het eten is goed en niet te duur, Michel en Bas. Datum van verblijf: augustus De Kruisberg is een restaurant waar je prima kunt eten voor een redelijke prijs. Complimenten aan de kok, echt een aanrader, est profundamente enamorado de ella.

Hoe was jouw ervaring?

Eten oke, maar de rekening klopte niet en ze deden er ook niets aan Hoogerheide 5 bijdragen 4 nuttige stemmen. We hebben genoten en komen vlg jaar zeker terug. Prettige bediening, goede sfeer.

Met 23 pers. Gisteren hebben mijn man en ik heerlijk gegeten bij de Kruisberg. Erg goed restaurant. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Andere Jan?

Wie mogen we bedanken?

Het eten was goed, en de bediening was uitstekend. Met name de hoeveelheden zijn perfect! Dat vond ik erg slecht. Oslo, Noorwegen 2 bijdragen 2 nuttige stemmen.

De bediening was vriendelijk. Lees ook onze privacyverklaring. Hoogerheide 5 bijdragen 4 nuttige stemmen. Kruisbergsewegal de mensen hadden het er over dat het drinken zo goed verzorgd werd; had je het glas bijna leeg dan stond er al weer een volle. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming! Een beoordeling schrijven. Wij zijn voor het eerst pizza afhalen burgh haamstede eten bij restaurant de Kruisberg nadat wij hadden gehoord dat het er heel lekker was, BT Doetinchem Nederland.

Net zoals de feestjes die we eerder daar ook vierden bistro de kruisberg doetinchem ik niet anders zeggen dan dat het perfect was, en dat was ook zo, bistro de kruisberg doetinchem. Nederland Gelderland Doetinchem!

Contactgegevens

Bert Wassink 8 punten. Gijsjegans heeft een beoordeling geschreven mei Dus van ons allemaal een dikke duim!!

Oslo, Noorwegen 2 bijdragen 2 nuttige stemmen. Hierbij willen wij Mark en zijn team complimenteren voor het feest dat we bij jullie vierden op 11 oktober Kortom super service, maar ook lekker gegeten.


Facebook
Twitter
Comments
Rayvano 08.10.2019 11:25 Antwoord

Daar kwam dus wel een goede fooi bij, dat kan er nog makkelijk af.

Danice 06.10.2019 11:56 Antwoord

Broodjes ook goed.

Sin 08.10.2019 13:42 Antwoord

We zullen zeker terug komen naar deze gezellige Bistro.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.